nattugglor och sovtaskar

en gång när jag var väldig full då tog polisen mig, dom sa "- nu kommer du med här!"
då jag stanna snabbt o sa att dom måste gjort en stort misstag, tagit fet person,
jag är faktiskt med i unf.

varenda kväll ut i veckan

sjukt svårt att få dig att fatta, sjukt svårt att få dig till skolan, men orka lägga ner tid på det mer..
funderar på att göra nudlar, elin komemr hit sen så drar vi till stallet o sen ska vi laga riktig mat :L tror hon blir över här med, tur de såjag inte är själv efter som min snälla rara söta pojkvän har en ovana att lämna mig bara sådär 1 till två dagar i veckan :O äsch älskar han ändå :) <3

aaaaaaaaaaaaah kuk i snoppen det går inte ihop, varsegoda för ett rätt normalt inlägg :)

under byxan

kommit på mig själv nu, jag är väldigt mörkrädd.. finns ingen läskigare än att gå ut i köket själv o tro sig se en massa läskiga clowner, o höra en massa läskiga pip ljud, men då när det är som läskigast tänker jag på nationteatern, jack the ripper, då känner jag mi trygg o kan hamta mitt glas med mjölk o sen somna gott sen.

in i morsans bak

brända russin luktar det som, o smakar som bränt fläsk..
hur kommer det sig att när en tjej säger"jag klarar intedet här kan vi inte bara prata?" så är killen borta 5 min efter ?
tror de är så att hon har ett helsikes utseende, men oroligt dålig personlighet.
neh om man ska gå o fråga grannen om han vill suga av min stortå hårt o saftigt. hoppas på ett nej så jag får gå hem o sätta på"jag går o bajsar(8)" o får en stud för mig själv på toan.

en arme på två ben

på med byxorna, får minst 50 kulor i sig, han står fortfaande upp?.. förstår det inte han blöder.. hoppar ut från fönstret från högsta våningen hamnar på fötter. nu ligger han i en kista, men är inte död, det är en hippie med fula tjocka glasögon på hans begravning.
DOM ÄR BÖGAR DOM PUSSAS!
gaaaaaaahhhh!

RSS 2.0